Roborálásra alkalmas készítmények

Humet-R

A Humet-R összetétele a Huminiquméhoz hasonló, hatóanyagtartalma azonban eltérő. A Humet-R tartalmaz huminsavat, káliumot, magnéziumot, vasat, cinket, mangánt, rezet, kobaltot, molibdént és szelént.

Alkalmas immunerősítésre, betegségek után roborálásra, fizikai és szellemi teljesítőképesség javítására, vashiány megelőzésére pl. vérveszteség után vagy menstruáció alatt.

Ugyanazon ellenjavallatok érvényesek a Humet-R esetén, mint Huminqumnál, vesebetegség, Wilson-kór esetén, a terhesség első harmadában és fokozott vastárolással járó betegségekben nem ajánlott.

méh-pempő

Pecsétviaszgomba (PVG)

A pecsétviaszgomba Ázsiában évszázadok óta a gyógyászat szerves része, általános roboráló hatása mellett használhatjuk asztma, bronchitis, magas vérnyomás, különböző eredetű alvászavarok, gyomorfekély, ételmérgezések, hepatitis B és herpesz kezelésére. Krónikus fáradtságban és stresszkezelésben szintén hasznos, továbbá rákterápiában alkalmazhatjuk kiegészítésként, különösen prosztatarák esetén.

Egyéb elnevezései: reishi, ganoderma.

Bármilyen gombás fertőzés (pl. Candida) mellett használata ellenjavallt.

Méhpempő

A méhpempő a dolgozó méhek által előállított tejszerű váladék, nagyrészt vízből áll, de emellett tartalmaz fehérjéket, cukrot, minimális mennyiségű zsírt, vitaminokat, sókat és aminosavakat, ezek százalékos megoszlását azonban befolyásolja az éghajlat és különféle földrajzi tulajdonságok.

A méhpempő igen erős immunerősítő, de még számos területen kihasználhatók pozitív hatásai, ilyen az allergia, különösen a szénanátha, a hasnyálmirigygyulladás, vesebetegségek, gyomorfekély, bőrgyulladások, csonttörés után gyorsítja a csontok gyógyulását, ezen kívül segíti a megtermékenyített petesejt beágyazódását.

Napi adagja a kezelendő problémától és annak súlyosságától függ, kúraszerű alkalmazás mellett egy héten keresztül naponta 1 g javasolt. Nem ajánlott fém eszközökkel hozzányúlni, mert fémek hatására sok jótékony hatóanyaga lebomlik.

Méhméregre allergiásoknak használata ellenjavallt.

Huminiqum termékek ITT!

Huminiqum huminsav alapúszirup 250ml

Huminiqum huminsav alapú szirup 250ml

Ásványi anyagokat, mikroelemeket, nyomelemeket, C-vitamint, fulvosavat, huminsavat és máriatövis kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő.

Ár: 4790 Ft
Megnézem
Vélemények (1)