Érvek a huminsavat tartalmazó étrend-kiegészítők fogyasztása mellett

A huminsavak értékes ásványianyag- és nyomelem-összetevőinek köszönhetően hatékony segítséget nyújhatnak szervezetünk tápanyagbevitelének növelésében, ezáltal immunrendszerünk védelmében, szervezetünk általános erősítésében és a különféle betegségek megelőzésében. 

huminsavak

1. A huminsav antioxidáns hatással rendelkezik

A Huminiqum étrend-kiegészítők rendkívül kiváló antioxidáns hatással rendelkeznek. Az antioxidánsok kulcsfontosságú szerepet töltenek be egészségünk megőrzésében: megkötik a szervezetünkben keletkező káros hatású szabadgyököket, melyek rongálják a sejteket és a genetikai állományt, fokozzák az öregedési folyamatokat és számos betegség kialakulásának (például szív- és érrendszeri betegségek) kockázatához is hozzájárulnak. A huminsavak ezen kívül jelentős vírusölő hatással is rendelkeznek.

2. Elősegítheti a lúgosítást

Lúgosító hatása miatt hozzájárulhat szervezetünk védekezőképességének javításához: ideális táplálékkiegészítő betegség utáni lábadozáshoz, a szellemi és fizikai teljesítmény fokozásához, fogyasztásával továbbá hozzájárulhatunk a megfelelő mennyiségű ásványi anyag biztosításához.

3. Megköti a toxinokat

Fizikai és kémiai szerkezetüknek köszönhetően a huminsavak szinte minden vegyülettel képesek kölcsönhatásba lépni, s hozzájárulnak a szervezetünkbe került mérgező anyagok hatástalanításához és kiürítéséhez.

4. Fokozhatja az enzimaktivitást

Az antioxidánsok mellett az enzimek és vitaminok is igen fontos szerepet töltenek be egészségünk fenntartásában: energiává és biokémiai építőanyagokká alakítják át a felvett táplálékot. A Huminiqum szirup és kapszulában található huminsavak növelik az enzimaktivitást, míg a fulvosavak fokozzák a vitaminok és enzimek biológiai hatékonyságát

5. Elősegíti szervezetünk ásványianyag-bevitelét

Értékes hatóanyagai révén a Huminiqum étrend-kiegészítők elősegíthetik a szervezet optimális ásványianyag-felvételét azáltal, hogy a túlsúlyban lévő ásványi anyagok felvételét gátolják, míg a kisebb mennyiségben jelenlévő anyagok felvételét fokozzák.

6. Hozzájárul szervezetünk sav-bázis egyensúlyának helyreállításához

A modern táplálkozási szokások egyik hátránya a sav-bázis egyensúly felborulása és a szervezet elsavasodása. Az elsavasodás többek között csonritkuláshoz, asztma vagy reuma kialakulásához, hajhulláshoz, elhízáshoz és narancsbőrhöz vezethet. Szervezetünk az elsavasodással szemben a savak ásványi anyagokkal való semlegesítése és a keletkezett sók elraktározása által védekezik, melynek köszönhetően csökken a szervezetünk által felhasználható mikroelemek szintje. A huminsavak ezért tápanyagbevitelünk növelésével hozzájárulhatnak a sav-bázisegyensúly helyreállításához

7. Szerves kelátképző

Míg a huminsavak az ásványi anyagokat szervezetünkben jól felhasználható, szerves vegyületekké (kelát forma) alakítják, a toxikus nehézfémekkel oldhatatlan kötést hoznak létre, s kiürítik szervezetünkből.

Huminiqum termékek ITT!
Népszerű

Huminiqum huminsav alapúszirup 250ml

Huminiqum huminsav alapú szirup 250ml

Ásványi anyagokat, mikroelemeket, nyomelemeket, C-vitamint, fulvosavat, huminsavat és máriatövis kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő.

Ár: 4790 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!