HUMINIQUM étrendkiegészítők rendeléseHuminiqum huminsav

A Huminiqum élettani hatásai

(5/1)

A huminsavak növelik az enzimaktivitást, az enzimek legfőbb szerepe, hogy átalakítják a bevitt táplálékot energiává. Ha a huminsavak mellett fulvosavakat is beviszünk, akkor a huminsavak hatékonysága megnő.

Hatóanyagai növelik a sejtmembrán áteresztőképességét, így segítik a sejteket tápanyaghoz juttatni.

Visszaállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Szervezetünk a mai, "modern" táplálkozás következtében hajlamosabb elsavasodni, ilyenkor a keletkező savakat szervezetünk ásványi anyagok felhasználásával semlegesíti, a folyamat során létrejött sókat pedig elraktározza. Ha ismeretlen eredetű bőrproblémák alakulnak ki, emésztési zavarokkal, gyomorégéssel, hirtelen jött ízületi fájdalommal és gyulladással küzdünk, gyanakodhatunk arra, hogy szervezetünk kezd elsavasodni.

egeszseg-modell

A Huminiqumban található huminsav véd a vírusfertőzésektől, influenzaszezon előtt felkészítheti szervezetünket az influenzavírus legyőzésére.

Biztosítja az optimális ásványi anyag felvételt, a túlsúlyban lévő anyagok felszívódását gátolja, amiből pedig kevés van, azokat pótolja és hasznosulásukat támogatja.

A huminsavak és a fulvosavak szinte bármilyen vegyülettel képesek reakcióba lépni. A szervezetben keringő méreganyagokat megkötik és kiürítik.

Szintén a huminsavak előnye, hogy a számunkra fontos szervetlen vegyületeket képesek könnyen hasznosíthatóvá alakítani és azokat bejuttatni a sejtekbe. A létfontosságú anyagokkal olyan kötést alakítanak ki, amiket könnyen tudnak cserélni, a nehézfémekkel és a toxinokkal viszont olyat, amit nem vagy csak nehezen lehet megbontani. Így a Huminiqumot használhatjuk nehézfémek kivezetésére, kiegészítésként alkalmazhatunk algákat, legjobb, ha kombinációban szedjük a spirulinát és a chlorellát.

Gyerekeknél segíthet az normális bélflóra kialakításában, már akkor elkezdhetik szedni, amikor áttérnek a vegyes étrendre. Szirup esetén napi adag 1,5 ml, ezt emelhetjük napi 3 ml-re. Érdemes elkeverni valamilyen gyümölcslével, mézzel vagy bármilyen folyadékkal, amit szívesen fogyasztanak.

Értékelés
(5/1)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).
Legújabb értékelés
Értékelést írta
Péter
2018-05-26
Ami tetszik: Bevalt a termék Ami nem tetszik:

Mindenkinek csak ajánlani tudom.nagyon hatásos